Algemene voorwaarden

1. Aanvaarding van onze voorwaarden
De klant gaat bij aankoop van de artikelen akkoord met onderstaande voorwaarden.

2. Prijzen
De prijzen op de dag van de bestelling zijn geldend. De prijzen van de producten zijn exclusief BTW. Voordat de bestelling wordt afgerond wordt de totale prijs, inclusief BTW, kenbaar gemaakt. 


3. Leveringstermijn
Ik streef ernaar om de bestellingen binnen 2 werkdagen te versturen. Ik kan echter geen garantie geven betreffende de exacte levertijd omdat ik afhankelijk ben van onze bezorgdienst. Houdt bij acties, feestdagen en de drukte bij de bezorgdiensten rekening met een langere leveringstermijn. 

4. Verzendkosten*

Verzendkosten NL liggen tussen de €5,95 en €6,50

Verzendkosten België liggen tussen de €7,40 en €9,50

GRATIS verzending v.a. €50(NL)/€100 ex btw (BE)

 

5. Betaling
Tam Nails hanteert de volgende betaalmogelijkheden:
- IDeal (NL)

- Klana (NL)
- Bancontact (BE)

6. Retourneren/herroepingsrecht
Nadat de afnemer (consument) het door hem/haar bestelde product heeft ontvangen, heeft de afnemer (consument) de bevoegdheid om binnen 14 kalenderdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst op afstand met Tam Nails te ontbinden (bedenktijd). De afnemer (consument) hoeft hiervoor geen reden op te geven. Indien de afnemer (consument) de overeenkomst van deze algemene voorwaarden wenst te ontbinden, dient de afnemer dit schriftelijk of per email aan Tam Nails te melden. Tijdens deze termijn zal de afnemer zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking.

Indien hij (de consument) van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren,  in de originele, ongeschonden verpakking, binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, aan Tam Nails retourneren, conform de door Tam Nails verstrekte instructies. De afnemer dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen. Ik raad aan om een retour te verzenden met track en trace code zodat u een bewijs van verzending/ontvangst heeft. Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst aan afnemer worden terugbetaald, mits het product in ongeschonden staat en tevens weer verkoopbaar wordt ontvangen. 


Let op: i.v.m. de hygiëne regels kan ik echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen! In het geval van een defect of door een verkeerde levering van ons geldt echter een uitzondering. De afnemer dient dit binnen de termijn van 5 werkdagen kenbaar te maken. Indien er sprake is van een verkeerde levering kan de afnemer middels een door de verkoper aangemaakt retourlabel een zending retour sturen. Wanneer de retour in goede orde is ontvangen kan het juiste product worden nageleverd.

7. Garantie
Tam Nails staat ervoor in dat de geleverde producten voldoen aan de aangegeven specificaties en staat daarmee in voor de garantie van het aan u geleverde product. De garantietermijn van Tam Nails komt overeen met de fabrieks garantietermijn. Deze garantie is niet geldig indien het gebrek is te wijten aan nagelaten verzorging, opzettelijke beschadiging en onoplettendheid. De garantie vervalt indien andere service/reparatiediensten, herstel- en/of andere werkzaamheden zijn gepleegd dan die door de fabrikant zijn aangewezen. 


8. Klachten
Klachten mogen verzonden worden via het contactformulier op deze site. Ik zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

12. Eigendomsrecht
Op de teksten en foto's op deze website bezit Tam Nails de intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan deze te kopiëren of te delen met derden zonder mijn toestemming.